Categories: Backlinks

.edu backlinks

edu backlinks de heilige graal voor hogere rankings.

edu backlinks, je kan je afvragen waarom ze belangrijk zij voor je website, de reden is vrij eenvoudig: Je website of Blog vertrouwen geven. Je moet het zo zien, andere sites die met uw blog backlinken worden beschouwd “als vrienden” van je blog. Een website die een grote invloed heeft (zoals.edu en .gov websites) krijgt door Google een groter vertrouwen dan minder invloedrijke websites (websites met een lagere pagerank) en zo steekt een goede backlinkcampagne in mekaar. Wil je kwaliteit en vertrouwen in je backlinkcampagne dan zijn .edu backlinks het middel om je website vertrouwen te geven en hoger te scoren in Google.

Waarom  .edu backlinks

.edu backlinks zijn nu eenmaal de  heilige graal van alle backlinks. Google legt extra de nadruk op .edu backlinks dat je met een enkele .edu backlink de plaats van uw website in de Google Ranking al aanzienlijk kan verbeteren. Als je nu bijvoorbeeld vijf  .edu backlinks kan versieren , zal je een enorme sprong voorwaarts maken in de SERP’S en dit binnen de 72 uur. Nu, is er over dit onderwerp al meer geschreven en gedebatteerd dat Google geen extra gewicht zou geven aan  .edu backlinks, maar zo heeft Google baas Matt Cutts al vaker getipt op diverse SEO conferenties dat  .edu backlinks extra vertrouwen geven aan je website of blog.

Hoe kom je nu aan deze .edu backlinks

Om deze backlinks te vinden zijn er een paar manieren.

1)   Je kan er voor betalen, maar voor een paar dofollow .edu backlinks betaal je al snel tussen de 50 en de 100 €.

2)  Je kan kijken bij de concurentie welke backlinks ze laten linken naar hun website.

3)  Even Googlen kan je ook vooruit helpen, er zijn verschillende zoek codes om .edu backlinks te vinden.

4) Je inschrijven op een .edu forum, en je handtekening laten verwijzen naar je site.

5) Je inschrijven op mijn nieuwsbrief, en je krijgt alle manieren om aan .edu backlinks te geraken gratis

Heb je dringend meer bezoekers nodig

Met Edu backlinks is het bewezen dat je er betere zoekresultaten mee kan verkrijgen. Deze backlinks worden bekeken door Google als hoogst belangrijk met het meeste gezag. Deze backlinks zijn waardevol voor de search engines omdat zij van onderwijsinstellingen (zoals prestigieuze scholen) komen en deze instellingen hebben een zeer grote reputatie. Een ander te overwegen zaak is dat u geen .edu domeinnaam zelf kunt kopen omdat zij slechts aan onderwijsorganisaties worden toegewezen.

Wil je gebruik maken van deze waardevolle backlinks schrijf je in op mijn nieuwsbrief en je krijgt alle manieren gratis om .edu websites te vinden waar je een backlink kunt achterlaten

Google legt extra de nadruk op.edu backlinks dat je met een enkele .edu backlink de plaats van uw website in de Google Ranking aanzienlijk kan verbeteren. Als je nu bijvoorbeeld vijf .edu backlinks kan versieren , zal je een enorme sprong voorwaarts maken in de SERP’S en dit binnen de 72 uur. Nu, is er over dit onderwerp al meer geschreven en gedebatteerd dat Google geen extra gewicht geeft aan .edu backlinks, maar zo heeft Google baas Matt Cutts al vaker getipt op diverse SEO conferenties dat .edu backlinks extra vertrouwen geven aan je website of blog.

Spread the Word, like or share this page, your friends will also love it and thanks for it.

Posted on Oct 18, 2010

Meest bekeken

Archief

Top